• ILLUSTRATIES

Een beeld zegt vaak meer dan woorden. Zeker bij een ingewikkeld verhaal kan een illustratie verhelderend werken. Onze eigen illustrator verrast jou én je klanten met slimme pictogrammen, een pakkend beeldverhaal of een opvallend karakter.

2D KARAKTER

Ken je onze eigen Michael G. Fox? En wil je ook zo’n opvallend karakter voor jouw bedrijf of merk? We zetten graag een heel eigen figuur voor je op de wereld. Een originele manier om je te onderscheiden en op talloze manieren inzetbaar.


“De werkwijze van F-Graphics is snel, vernieuwend, accuraat en meedenkend!”
Olaf van Hoof
Brasserie de Conversatie
“F-Graphics is een bureau dat klein genoeg is om snel en flexibel te kunnen handelen, en groot genoeg om groots te kunnen denken. Ze komen met creatieve, opvallende voorstellen en leveren vakkundig werk.”
Marieke Peeters
Copaco Nederland BV
“F-Graphics verrast ons ieder jaar met een nieuwe frisse opmaak voor de groepsreizenbrochure waarbij de identiteit van Betuwe Express mooi tot uiting komt.”
Jeroen Rengers
Betuwe Express BV
“Lekker informeel en proactief.
Daar houd ik van.”
Nick Janssen
N.E.C. Nijmegen
“De samenwerking is erg prettig. F-Graphics reageert snel op onze aanvragen, informeert ons gedurende het proces over de stand van zaken en weet ons vaak te verrassen met het eindresultaat. Voor ons is het fijn dat zonodig ook het drukwerk wordt verzorgd. Weer een zorg minder!”
Evie Kusters
Copaco Nederland BV

plattegrond

De weg kwijt in een ingewikkelde uitleg? Een complex verhaal kun je vaak vertalen in de vorm van een plattegrond. Eén illustratie met lijnen of wegen die het verband leggen tussen verschillende beelden. We zijn graag je kompas.

  • wereldfrontlaag
    STRIP

    Een strip brengt elk verhaal terug tot de kern. Geen overbodige woorden maar plaatjes om de zaak te verhelderen. Een ideale manier dus om uit te leggen hoe iets werkt. Een product, werkwijze of spaarprogramma bijvoorbeeld.

STRIP

Een strip brengt elk verhaal terug tot de kern. Geen overbodige woorden maar plaatjes om de zaak te verhelderen. Een ideale manier dus om uit te leggen hoe iets werkt. Een product, werkwijze of spaarprogramma bijvoorbeeld.

PICTOGRAM

Een pictogram spreekt alle talen. Maar zo’n ogenschijnlijk simpel symbooltje verzin je niet zomaar. Een mooie uitdaging dus voor onze illustrator. En de boodschap van jouw website, brochure of andere uiting wordt er een stuk duidelijker door.

animatie
Breng je boodschap tot leven! In een kort filmpje voor je website, product- of bedrijfspresentatie passeren alle belangrijke elementen de revue. In een vereenvoudigde vorm, zodat ze makkelijk blijven hangen. F-Graphics bedenkt graag het scenario. En… actie!
infographic
Vertel ons je verhaal en wij schetsen er een passende illustratie bij. Want een infographic is een ideale vorm om nuttige informatie kort en overzichtelijk weer te geven.
presentatie
We denken graag mee hoe je je product op een aantrekkelijke manier kunt presenteren. Bijvoorbeeld met een handig display of een opvallend folderrek.