Sinds vandaag hebben wij Leadinfo als nieuwe partner aan ons gebonden. Leadinfo heeft een hele belangrijke tool ontwikkeld voor de B to B markt.

Leadgeneratie Software

Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die op uw website komen en geeft ze weer via een overzichtelijk dashboard zodat u direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van uw website. Niet meer wachten op inkomende belletjes of mailtjes, maar direct met geïnteresseerde leads aan de slag! Zo werkt de leadgeneratie software van Leadinfo voor u!

Zo doen we dat

Onze leadgeneratie software herkent de bedrijven die uw website bezoeken door het IP adres te koppelen aan onze uniek samengestelde database. Vervolgens toont Leadinfo op een overzichtelijke manier bedrijfsgegevens, email-adressen en LinkedIn profielen. Zo heeft u alle informatie die u nodig heeft om het eerste contact te leggen allemaal vanuit één overzichtelijk dashboard.

Om iemand te kunnen overtuigen van uw dienst/product wilt u natuurlijk wel weten waar de persoon aan de andere kant van de lijn in geïnteresseerd is. Daarom toont onze leadgeneratie software u precies welke pagina’s er bezocht zijn en voor hoelang. Aan alle bedrijven wordt automatisch een leadscore gekoppeld zodat u weet welke leads het meest interessant zijn. Komen ze vaak op uw website? Dan krijgen ze automatisch een hogere score.

Onze leadgeneratie software voor uw salesteam

Ook wanneer er meerdere sales collega’s aan de slag gaan met Leadinfo houden wij het overzichtelijk. Aan iedere lead kunt u labels en gespreksnotities toevoegen. Zo weet de hele salesafdeling wat de lead historie is.

De data is van u

Uiteraard is de data binnen Leadinfo van u. Ook wanneer u stopt met onze leadgeneratie software kunt u alle data exporteren zodat u in de toekomst de oude leads nog kunt opvolgen. Ook wanneer u alleen een trial aanvraagt! Geïnteresseerd? Aanvragen is heel makkelijk en u kunt vandaag nog aan de slag met onze leadgeneratie software.

Bent u geïnteresseerd geraakt neem dan direct contact met ons op en wij geven u dan gelijk voor twee weken een proefabonnement zonder verder verplichtingen.U kunt dan testen of het iets voor uw organisatie is. Bel ons of stuur een email.

Proefversie aanvragen