De vele gezichten van F-Graphics

Maak kennis met ons veelzijdige creatieve team.

F-Graphics is meer dan alleen een reclamebureau uit Nijmegen.

Wij helpen bedrijven en organisaties met het oplossen van een vraagstuk op het gebied van brand strategy, creative design en web development.

In onze organisatie smelten technology en creativity samen, waardoor wij u aan uw wensen kunnen voldoen.
Wij gaan graag de uitdaging aan om uw organisatie en/of merk naar een next level te brengen op het gebied van online en offline communicatie. Hoe wij dat doen kunt u terugvinden in onze kernwaarden: brand strategy, creative design en web development.

Wij houden van ons werk. In alles wat wij doen geloven we in het vernieuwen van de online en offline wereld, waarbij identificatie, onderscheidend vermogen en uitstraling het nieuwe sexy zijn. En dat laten we zien in ons resultaat!

Bij F-Graphics is de muur tussen technologie en creativiteit afgebroken. Onze creatieve designers en web developers werken nauw samen om van ideeën de realiteit te maken. Take it to the next level.

F-Graphics tijdlijn:

2001
Heel lang geleden, ergens in 2001, zijn wij voor McDOS als intern ontwerpbureau begonnen. McDOS was een internationale ict-distributeur uit Nijmegen. We mochten ons bezig houden met het vormgeven van folders etc.

2008
Door de jaren kregen we steeds meer aanvragen van klanten in de omgeving van Nijmegen. Na de overname van McDOS werden wij een zelfstandige onderneming. In de tien jaar dat wij zelfstandig zijn, hebben wij ons klanten bestand aanzienlijk weten uit te breiden.

2018
De wereld verandert extreem snel, maar wij veranderen mee. Inmiddels zijn wij gepromoveerd tot F-Graphics 2.0. waarbij we onze corebusiness hebben uitgebreid naar 3 nieuwe kernwaarden. Een nieuw team met een nieuwe missie.

Future

Wij streven naar het verbeteren van de online en offline wereld op het gebied van communicatie uitingen. Wij kijken vooruit en blijven innoveren op wat komen gaat.

Wij zijn F-Graphics. Een reclamebureau dat gelooft in het vernieuwen en veranderen van de online en offline wereld. Wij houden van ons werk. En dat kun je zien in het resultaat. De combinatie technologie en creativiteit zorgt ervoor dat ideeën worden omgezet in realiteit. Toe aan vernieuwing? Take it to the next level.

Front-end developer

Deniz
Danalar

Grafisch vormgever

Leon
Bolwerk

Grafisch vormgever

Erik
Peters

Controller

Jan
Hagenauw

Account manager

Malika
Boudikane

Backoffice

Dominique
Raijmann

Stagiair Web Development

Bastiaan
Janssens

Stagiair Grafisch vormgever

Bram
Willems

Stagiair Grafisch vormgever

Marijn
Hunnekink